TARIEF EN LEVERTIJD

TARIEF

Een gebruikelijk tarief voor bijv. een juridische tekst of een pittige technische tekst is 10 tot 12 cent per woord, voor een tekst met een wat alledaagsere inhoud is het tarief 8 tot 10 cent per woord.

Dikwijls spreken we af dat we de tijd die het vertalen kost rekenen. Dan heeft de vertaler een redelijke beloning en betaalt de klant niet te veel. De afspraak daarover kunnen we per telefoon of e-mail maken.

LEVERTIJD

We doen ons best uw vertaling snel te leveren, maar soms kost een goede, correcte tekst meer tijd. Een tekst van een of twee A4-tjes kan vaak nog dezelfde dag worden vertaald.

Een beëdigde vertaling sturen we naar uw adres, of u kunt de vertaling ophalen.

Wij kunnen uw vertaling als dat nodig is beëdigen. We zijn beëdigd door de rechtbank in Zutphen en staan geregistreerd bij het Bureau beëdigde tolken en vertalers.

Beëdigen houdt in dat alleen een beëdigde vertaler zijn stempel en handtekening op een document mag zetten en verklaren dat de vertaling overeenkomt met het origineel.

Documenten die na het vertalen beëdigd moeten worden zijn bijvoorbeeld akten van een notaris, uittreksels uit geboorteregisters, verklaringen omtrent het gedrag, uittreksels van de Kamer van Koophandel, diploma’s en cijferlijsten.